JÍDELNA HK

Part.Svobody 940
Dobříš
263 01
+420 731 570 493
+420 731 571 097
jidelna.hk@seznam.cz

                   JÍDELNÍČEK  15.- 19.4.2024

Pondělí  15.4.  Polévka česneková s osmaženým chlebem 1a

                      Znojemská hovězí pečeně, houskový knedlík (rýže) 1a,3,7

                      Vepřové maso na kmíně, brambor (houskový knedlík, rýže) 1a,3,7

                      Uzená krkovice, čočka, cibulka, okurka 1a

                                                 

Úterý     16.4.  Polévka kapustová 1a

                      Vepřová plec na houbách, houskový knedlík (rýže) 1a,3,7      

                      Smažené kuřecí stehno, brambor, okurka 1a,3,7

minutka:         Krůtí řízek se šunkou a sýrem, hranolky (rýže), obloha 1a,7

                      Přírodní krůtí řízek, hranolky (rýže), obloha 1a

 

Středa   17.4.  Polévka slepičí s masem a nudlemi 1a,3,9

                      Hovězí maso vařené, rajská omáčka, houskový knedlík (těstoviny) 1a,3,7,9

      Čevapčiči, brambor, cibule, hořčice 1a,3,7,10

                      Vepřové pličky na smetaně, houskový knedlík 1a,3,7,9,10

 

Čtvrtek   18.4.  Polévka květáková 1a,7,8

                      Maďarský hovězí guláš, houskový knedlík (rýže) 1a,3,7

                      Italské těstoviny po provensálsku s parmezánem 1a,3,7,9

minutka:         Vepřový řízek s nivou, hranolky (rýže), obloha 1a,7

                      Přírodní vepřový řízek, hranolky (rýže), obloha 1a    

 

Pátek     19.4.  Polévka zelná s klobásou 1a,3,7,8

                       Uzenářský vepřový skřivan, houskový knedlík (rýže) 1a,3,7

                       Smažené žampióny/květák, brambor, tatarská omáčka 1a,3,7,10

                       Hanácké koláče, bílá káva 1a,3,7

 

                   JÍDELNÍČEK  22.- 26.4.2024

Pondělí   22.4.  Polévka hovězí se smaženým hráškem 1a,3,9

                       Orientálská hovězí pečeně, houskový knedlík (rýže) 1a,3,7,12

                       Vepřové maso v mrkvi, brambor 1a,7,8

                       Opečená klobása, kovbojské fazole, okurka 1a,9

                                                 

Úterý      23.4.  Polévka fazolový krém 1a,7

                       Hovězí maso na pepři, houskový knedlík (rýže) 1a,3,7

                       Selská vepřová krkovice, houskový (bramborový) knedlík, zelí 1a,3,7

minutka:          Smažený sýr/hermelín, hranolky (brambor), tatarská omáčka 1a,3,7,10

 

Středa    24.4.  Polévka hovězí s celestýnskými nudlemi 1a,3,7,9

                       Hovězí maso vařené, koprová omáčka, houskový knedlík 1a,3,7

                       Hovězí maso vařené, smetanová křenová omáčka, houskový knedlík 1a,3,7

                       Kapustové karbanátky s uzeným masem(2 ks), brambor, okurka 1a,3,7

                       Francouzské brambory, okurka 3,7

 

Čtvrtek    25.4.  Polévka kmínová s vejcem 1a,3

                       Mexický guláš, houskový knedlík (rýže) 1a,3,7

                       Plněný paprikový lusk, rýže (houskový knedlík) 1a,3,7,9

minutka:          Uherské kuřecí nudličky, hranolky (rýže) 1a   

 

Pátek     26.4.  Polévka frankfurtská 1a,7,8

                       Hovězí maso „STROGANOFF“, houskový knedlík (rýže) 1a,3,7                                          

                       Zámecká vepřová roláda, br.kaše (brambor, rýže), okurka 1a,3,7.8

                       Bavorské vdolečky 1a,3,7vv

 

 

Ceny:      hlavní jídlo včetně polévky                                         120,- Kč

                                               minutka včetně polévky                                              130,- Kč

                                               vybraná bezmasá a sladká jídla včetně polévky        110,- Kč

 

 

 

TOPlist

Aktuality

    Nabízíme dodávku hotových jídel firmám a jejich zaměstnancům. Jídelníček je připravován s týdenním předstihem a  každý pracovní den je možné vybírat ze tří druhů čerstvých hlavních jídel s polévkou (polévku lze objednat pouze k hlavnímu chodu). Pokrmy jsou připravovány každý...
Žádáme všechny strávníky, navštěvující naši provozovnu, o dodržování protiepidemických opatření !!! Při vstupu vždy použijte dezinfekci rukou, umístěnou u vchodu a dodržujte doporučené odstupy. Děkujeme za dodržování těchto pravidel, abychom, v zájmu nás všech, maximálně snížili možnost nákazy...

Alergeny

14.12.2014 14:43
Od 13. 12. 2014 nám vzniká povinnost označovat v jídelním lístku alergeny, které daný pokrm obsahuje. Čísla alergenů, která jsou uvedena na jídelním lístku korespondují s níže uvedeným seznamem: Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU článek...