JÍDELNA HK

Part.Svobody 940
Dobříš
263 01
+420 731 570 493
+420 731 571 097
jidelna.hk@seznam.cz

                        JÍDELNÍČEK  19.- 23.2.2024

Pondělí  19.2.  Polévka hovězí s rýží a hráškem 9                          

                        Hovězí pečeně na slanině, houskový knedlík (rýže) 1a,3,7

                        Vepřové maso na kmíně, brambor (houskový knedlík, rýže) 1a,3,7

                        Uzená krkovice, čočka, cibulka, okurka 1a

 

Úterý      20.2.  Polévka kulajda 1a,3,7   

                        Hovězí maso na pepři, houskový knedlík (rýže) 1a,3,7        

                        Lečo s klobásou, brambor 1a,3

minutka:           Zbojnický vepřový řízek, hranolky (rýže), obloha 1a,7

                        (šunka, uzený sýr)                                                        

                        Přírodní vepřový řízek, hranolky (rýže), obloha 1a

 

Středa    21.2.  Polévka slovácká cibulačka 3

                        Svíčková na smetaně, houskový knedlík 1a,3,7,9,10

                        Sekaný vepřový řízek se sýrem, brambor, okurka 1a,3,7,8

                        Boloňské špagety 1a,3,7

 

Čtvrtek   22.2.  Polévka bramborová 1a,9

                        Zabijačkový vepřový guláš, houskový knedlík (rýže) 1a,3,7

                        Zapečená brokolice se zeleninou, rajčaty a mozarellou, brambor 3,7,8,9

minutka:           Uherské kuřecí nudlličky, hranolky (rýže) 1a   

 

Pátek     23.2.  Polévka dršťková 1a

                        Táborská bašta, (vepřové+uzené maso, h.k.+b.k., zelí)  1a,3,7                                                    

                        Myslivecké krůtí ragú, brambor (rýže, houskový knedlík) 1,3,7,9         

                        Zapékané tvarohové palačinky 1a,3,7

 

                  JÍDELNÍČEK  26.2.- 1.3.2024

Pondělí  26.2.  Polévka brokolicový krém 1a,7,8

                        Orientálská hovězí pečeně, houskový knedlík (rýže) 1a,3,7,12                                               

                        Maďarský vepřový perkelt, houskový knedlík (rýže, těstoviny) 1a,3,7

                        Šunkový salám v těstíčku, brambor, okurka 1a,3,7,8

 

Úterý      27.2.  Polévka kapustová 1a

                        Vepřová plec na houbách, houskový knedlík (rýže) 1a,3,7

                        Květák jako mozeček, brambor, tomatový salát 3,7

minutka:           Krůtí řízek se šunkou a sýrem, hranolky (rýže), obloha 1a,7

                        Přírodní krůtí řízek, hranolky (rýže), obloha 1a

 

Středa    28.2.  Polévka hovězí s játrovými noky 1a,3,9

                        Hovězí maso vařené, rajská omáčka, houskový knedlík (těstoviny) 1a,3,7,9

                        Čevapčiči, brambor, cibule, hořčice 1a,3,7,10

                        Opečená klobása, hrachová kaše, cibulka, okurka 1a

 

Čtvrtek   29.2.  Polévka zeleninová 1a,7,8,9

                        Mexický guláš, houskový knedlík (rýže) 1a,3,7

                        Italské těstoviny s kuřecím masem a sýrovým přelivem 1a,3,7,9

minutka:           Srbský vepřový řízek, hranolky (rýže) 1a

                        (paprika, rajče, cibule, česnek)                                   

                        Přírodní vepřový řízek, hranolky (rýže), obloha 1a   

 

Pátek      1.3.   Polévka gulášová 1a

                        Uzenářský vepřový skřivan, houskový knedlík (rýže) 1a,3,7

                        Smažené žampióny/květák, brambor, tatarská omáčka 1a,3,7,10

                        Tvarohová žemlovka s jablky 1a,3,7

 

 

Ceny:      hlavní jídlo včetně polévky                                         120,- Kč

                                               minutka včetně polévky                                              130,- Kč

                                               vybraná bezmasá a sladká jídla včetně polévky        110,- Kč

 

 

 

TOPlist

Aktuality

    Nabízíme dodávku hotových jídel firmám a jejich zaměstnancům. Jídelníček je připravován s týdenním předstihem a  každý pracovní den je možné vybírat ze tří druhů čerstvých hlavních jídel s polévkou (polévku lze objednat pouze k hlavnímu chodu). Pokrmy jsou připravovány každý...
Žádáme všechny strávníky, navštěvující naši provozovnu, o dodržování protiepidemických opatření !!! Při vstupu vždy použijte dezinfekci rukou, umístěnou u vchodu a dodržujte doporučené odstupy. Děkujeme za dodržování těchto pravidel, abychom, v zájmu nás všech, maximálně snížili možnost nákazy...

Alergeny

14.12.2014 14:43
Od 13. 12. 2014 nám vzniká povinnost označovat v jídelním lístku alergeny, které daný pokrm obsahuje. Čísla alergenů, která jsou uvedena na jídelním lístku korespondují s níže uvedeným seznamem: Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU článek...