JÍDELNA HK

Part.Svobody 940
Dobříš
263 01
+420 731 570 493
+420 731 571 097
jidelna.hk@seznam.cz

                       JÍDELNÍČEK  6.-10.2.2023

Pondělí   6.2.  Polévka česneková s osmaženým chlebem 1a

                       Rýnská hovězí pečeně, houskový knedlík (rýže) 1a,3,7,12

                       Smažené rybí filé, brambor, tatarská omáčka/okurka 1a,3,4,7,10

                       Houbové flíčky, tomatový salát 1a,3

 

Úterý       7.2.  Polévka italská 1a,3

                       Hovězí maso na žampiónech, houskový knedlík (rýže) 1a,3,7

                       Lečo s klobásou, brambor 1a,3

minutka:          Kuřecí řízek s ananasem a mandlemi, hranolky (rýže), obloha 1a,8

                       Přírodní kuřecí řízek, hranolky (rýže), obloha 1a

 

Středa     8.2.  Polévka hovězí s játrovými noky 1a,3,9

                       Svíčková na smetaně, houskový knedlík 1a,3,7,9,10

                       Sekaný vepřový řízek se sýrem, brambor, okurka 1a,3,7,8                                                 

                       Francouzské brambory, okurka 3,7

 

Čtvrtek    9.2.  Polévka kmínová s vejcem 1a,3

                       Zabijačkový vepřový guláš, houskový knedlík (rýže) 1a,3,7

                       Italské těstoviny po provensálsku s parmezánem 1a,3,7,9

minutka:          Špíz z vepřového masa, hranolky (rýže), obloha 1a        

 

Pátek    10.2.  Polévka boršč 1a,7,9

                       Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, cibulka, kysané zelí 1a,3                                        

                       Pečené kuřecí stehno na španělský způsob, brambor (rýže) 1a,12

                       (šunka, paprika, kečup, česnek, víno)

                       Dukátové buchtičky s krémem 1a,3,7

 

                       JÍDELNÍČEK  13.-17.2.2023

Pondělí 13.2.  Polévka hovězí písmenková 1a,3,9

                       Orientálská hovězí pečeně, houskový knedlík (rýže) 1a,3,7

                       Vepřové maso v mrkvi, brambor 1a,7,8

                       Sibiřské pelmeně se sýrovou omáčkou 1a,3,7

 

Úterý     14.2.  Polévka brokolicový krém 1a,7,8

                       Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík (rýže) 1a,3,7,9         

                       Horalský špíz, bílé fazole, okurka 1a (angl. slanina, klobása, cibule, špek)

minutka:          Kuřecí řízek s broskví a sýrem, hranolky (rýže), obloha 1a,7

                       Přírodní kuřecí řízek, hranolky (rýže), obloha 1a

 

Středa   15.2.  Polévka hovězí se šunkovým svítkem 1a,3,7,8,9

                       Hovězí maso vařené, koprová omáčka, houskový knedlík 1a,3,7

                       Hovězí maso vařené, smetanová křenová omáčka, houskový knedlík 1a,3,7

                       Kapustové karbanátky s uzeným masem(2 ks), brambor, okurka 1a,3,7

                       Opečená klobása, nastavovaná kaše (brambory, krupky, cibule, majoránka), cibulka, okurka 1a

 

Čtvrtek  16.2.  Polévka pórková s vejcem 1a,3

                       Vídeňský hovězí guláš, houskový knedlík (rýže) 1a,3,7

                       Plněný paprikový lusk, rýže (houskový knedlík) 1a,3,7,9

minutka:          Zbojnický vepřový řízek, hranolky (rýže), obloha 1a,7

                       (šunka, uzený sýr)                                                        

                       Přírodní vepřový řízek, hranolky (rýže), obloha 1a

 

Pátek    17.2.  Polévka gulášová 1a

                       Hovězí maso „STROGANOFF“, houskový knedlík (rýže) 1a,3,7                                                   

                       Husarská vepřová roláda, houskový (bramborový) knedlík, špenát 1a,3,7                                              

                       Bavorské vdolečky 1a,3,7

 

 

Ceny:      hlavní jídlo včetně polévky                                          120,- Kč

                                               minutka včetně polévky                                              130,- Kč

                                               vybraná bezmasá a sladká jídla včetně polévky        110,- Kč

 

 

 

TOPlist

Aktuality

    Nabízíme dodávku hotových jídel firmám a jejich zaměstnancům. Jídelníček je připravován s týdenním předstihem a  každý pracovní den je možné vybírat ze tří druhů čerstvých hlavních jídel s polévkou (polévku lze objednat pouze k hlavnímu chodu). Pokrmy jsou připravovány každý...
Žádáme všechny strávníky, navštěvující naši provozovnu, o dodržování protiepidemických opatření !!! Při vstupu vždy použijte dezinfekci rukou, umístěnou u vchodu a dodržujte doporučené odstupy. Děkujeme za dodržování těchto pravidel, abychom, v zájmu nás všech, maximálně snížili možnost nákazy...

Alergeny

14.12.2014 14:43
Od 13. 12. 2014 nám vzniká povinnost označovat v jídelním lístku alergeny, které daný pokrm obsahuje. Čísla alergenů, která jsou uvedena na jídelním lístku korespondují s níže uvedeným seznamem: Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU článek...