JÍDELNA HK

Part.Svobody 940
Dobříš
263 01
+420 731 570 493
+420 731 571 097
jidelna.hk@seznam.cz

                   JÍDELNÍČEK  2.-6.10.2023

Pondělí   2.10.  Polévka fazolový krém 1a

                         Cikánská hovězí pečeně, houskový knedlík (rýže) 1a,3,7

                         Vepřové maso v mrkvi, brambor 1a,7,8

                         Srbské vepřové rizoto, červená řepa/okurka 7

 

Úterý       3.10.  Polévka italská 1a,3

                         Štěpánská hovězí pečeně, houskový knedlík (rýže) 1a,3,7

                         Selská vepřová krkovice, houskový (bramborový) knedlík, zelí 1a,3,7

minutka:            Smažený sýr/hermelín, hranolky (brambor), tatarská omáčka 1a,3,7,10

 

Středa     4.10.  Polévka hovězí s masem a nudlemi 1a,3,9

                         Hovězí maso vařené, koprová omáčka, houskový knedlík 1a,3,7

                         Hovězí maso vařené, smetanová žampiónová omáčka, houskový knedlík 1a,3,7

                         Smažený karbanátek, brambor, okurka 1a,3,7

                         Vepřová játra na cibulce, rýže (houskový knedlík) 1a,3,7

 

Čtvrtek    5.10.  Polévka zeleninová 1a,7,8,9            

                         Vídeňský hovězí guláš, houskový knedlík (rýže) 1a,3,7

                         Zapečená brokolice se zeleninou, rajčaty a mozarellou, brambor 3,7,8,9

minutka:            Mexický kotlík, hranolky (rýže) 1a

 

Pátek      6.10.  Polévka boršč 1a,7,9

                         Husarská vepřová roláda, houskový (bramborový) knedlík, špenát 1a,3,7                              

                         Kuřecí stehno á la bažant, brambor (rýže), citrón, brusinky 1a,12

                         Domácí buchty (švestky+mák, tvaroh, povidla), bílá káva 1a,3,7

 

                        JÍDELNÍČEK  9.-13.10.2023

Pondělí  9.10.  Polévka hovězí písmenková 1a,3,9

                        Frankfurtská hovězí pečeně, houskový knedlík (rýže) 1a,3,7,8

                        Uzená krkovice, čočka, cibulka, okurka 1a

                        Smažené rybí filé, brambor, tatarská omáčka/okurka 1a,3,4,7,10

 

Úterý    10.10.  Polévka kulajda 1a,3.7

                        Hovězí maso na žampiónech, houskový knedlík (rýže) 1a,3,7

                        Lečo s klobásou, brambor 1a,3

minutka:           Pašerácké kuřecí medailónky, hranolky (rýže), obloha 1a

                        Přírodní kuřecí medailónky, hranolky (rýže), obloha 1a

 

Středa  11.10.  Polévka slovácká cibulačka 3

                        Svíčková na smetaně, houskový knedlík 1a,3,7,9,10

                        Sekaný vepřový řízek se sýrem, brambor, okurka 1a,3,7,8

                        Boloňské špagety 1a,3,7

 

Čtvrtek 12.10.  Polévka květáková 1a,7,8              

                        Staročeský hovězí guláš, houskový knedlík (rýže) 1a,3,7

                        (uzené maso, černé pivo)

                        Pikantní vepřové nudličky „gyros“, hranolky (rýže) 1a

                        (pórek, paprika, olivy),

minutka:           Smažený vepřový/kuřecí řízek, bramborový salát (brambor), okurka 1a,3,7,9,10

 

Pátek    13.10.  Polévka gulášová 1a

                         Táborská bašta, (vepřové+uzené maso, h.k.+b.k., zelí)  1a,3,7                                                    

                         Myslivecké krůtí ragú, brambor (rýže, houskový knedlík) 1,3,7,9

                         Hanácké koláče, bílá káva 1a,3,7

 

 

Ceny:      hlavní jídlo včetně polévky                                         120,- Kč

                                               minutka včetně polévky                                              130,- Kč

                                               vybraná bezmasá a sladká jídla včetně polévky        110,- Kč

 

 

 

TOPlist

Aktuality

DOVOLENÁ 28.8.-1.9.2023

29.06.2023 11:08
Vážení zákazníci, ve dnech 28.8.-1.9.2023 bude jídelna z důvodu čerpání dovolené uzavřena.  Na Vaši návštěvu se budeme těšit opět od 4.9.2023. Přejeme krásné léto!
    Nabízíme dodávku hotových jídel firmám a jejich zaměstnancům. Jídelníček je připravován s týdenním předstihem a  každý pracovní den je možné vybírat ze tří druhů čerstvých hlavních jídel s polévkou (polévku lze objednat pouze k hlavnímu chodu). Pokrmy jsou připravovány každý...
Žádáme všechny strávníky, navštěvující naši provozovnu, o dodržování protiepidemických opatření !!! Při vstupu vždy použijte dezinfekci rukou, umístěnou u vchodu a dodržujte doporučené odstupy. Děkujeme za dodržování těchto pravidel, abychom, v zájmu nás všech, maximálně snížili možnost nákazy...

Alergeny

14.12.2014 14:43
Od 13. 12. 2014 nám vzniká povinnost označovat v jídelním lístku alergeny, které daný pokrm obsahuje. Čísla alergenů, která jsou uvedena na jídelním lístku korespondují s níže uvedeným seznamem: Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU článek...